Învață cum să ai claritate în gândire şi să profiţi de fiecare oportunitate care apare în calea ta!

CEA MAI SIMPLĂ CALE SPRE  DECIZII MAI BUNE 

DE CE E IMPORTANT SĂ ȘTII CUM SĂ IEI DECIZII RADICALE

Certatătotii de la Universitatea Cornell au estimat că există un număr de aproximativ 200 de decizii zilnice, pe care o persoană le ia în legătură cu mâncarea. Pornind de aici este posibil ca într-o zi să luăm între 1000 și 2000 de decizii despre diverse activități obișnuite. În marea majoritate aceste decizii sunt luate pe pilot automat. 


Zilnic avem de luat și decizii la nivel conștiente. Cu ce te îmbraci, dacă mergi pe jos sau cu mașina, când să dai un telefon etc. Aceste decizii consumă energie și duc la oboseală decizională.


Te întrebi de ce este important sa iei decizii?

Răspunsul este: pentru că ele determină cine suntem și cine vom deveni. De la deciziile de zi cu zi până la deciziile mari din toate ariile vieții.

+

95 RON

40 RON

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea "DECIZII RADICALE"


2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

Salut, sunt Andy Szekely,


În cariera mea, am ajutat mii de persoane să se descopere, să găsească putere să evolueze şi, într-un final, să devină independente financiar.

Una dintre cele mai întâlnite probleme, la oamenii cu care lucrez, este frica de a lua decizii. Oamenii trăiesc într-o zonă de confort în care deciziile sunt deja ştiute cu mult timp înainte de a trebui să le luăm.

Zilele seamănă unele cu altele şi viaţa funcţionează după un tipar cunoscut deja.

Este trist, ştiu.

Dacă întreb pe cei din jurul meu motivul pentru care nu au reuşit mai mult, deşi şi-au propus, în 95% din cazuri, vina este găsită în exterior: oameni care nu i-au ajutat, resurse care nu au fost destule, oportunităţi care nu au apărut (precum în cazul altora).

Însă oportunităţile sunt la fiecare pas!


Problema nu se află în numărul de oportunităţi care ni se oferă, ci în incapacitatea de a le identifica şi de a lua o decizie în această privinţă!

Problema cea mai mare este legată de convingeri.

Oamenii care trăiesc într-o zonă de confort îngustă, au impresia că nu au control asupra vieţii proprii. Simt că sunt traşi în stanga şi în dreapta şi nu îşi dau seama care este oportunitate şi care nu.

Oamenii care nu îşi asumă responsabilitatea şi nu iau decizii care sa conteze sunt cei care nu ştiu care le sunt valorile.

95% dintre oameni nu ştiu care le sunt propriile principii şi valori.

95% dintre oameni, din cauza asta, nu au nici cea mai vagă idee despre misiunea lor personală şi ce contează cu adevărat în viaţa lor.

Asta înseamnă un singur lucru:

Dacă eşti între cei 95%, nu trăieşti viaţa ta, ci trăieşti ceea ce îţi dau alţii să trăieşti.

Scopul tău este să ai controlul!

Cartea "Decizii Radicale" este o unealtă care te ajută în direcţia asta!

CUM TE AJUTĂ CARTEA

Iată ce beneficii aduce:

 • Un mod de înţelegere concentrat al felului în care se formează convingerile, descris cu acronimul TOP GEAR;
 • Cele 10 decizii fundamentale pe care ar fi de dorit să le ia orice om matur;
 • Două mecanisme psihologice pentru exercitarea libertăţii de a alege (Analiza risc-recompensă, pentru alegeri punctuale şi Călătoria Eroului, pentru alegeri pe termen lung);
 • Îți oferă soluții practice pentru a aduce schimbarea în fiecare din cele 6 arii ale vieții: carieră, conectare, cash, corp, contribuție, creștere;
 • 30 de întrebări provocatoare pentru punerea în practică a deciziilor şi alegerilor cheie din viaţa ta.

Cu ce te ajută audio-book-ul Dezvoltare personala si succes profesional - MP3

 • Ce să faci atunci când ai citit zeci de cărţi de dezvoltare personală, dar nu ai obţinut niciun rezultat
 • Cum să obţii ”echilibru între muncă şi viaţă”
 • Cum îți creezi și menții starea de flux
 • Cum să îți identifici valorile tale
 • 5 întrebări care te motivează şi te ajută să-ţi atingi obiectivele
 • Procesul complet prin care să înlocuieşti dialogul interior negativ cu dialog interior pozitiv
 • Cum să-ţi clarifici, formulezi și planifici obiectivele ca să-ţi atingi scopul
 • Cele 3 blocaje în dezvoltarea personală a oricărui individ

Valentin-Adrian IONESCU

Decizii Radicale este una din cele mai bune cărţi citite! Intenţionez să o recitesc lunar.


Am urmat întrebările aferente celor 36 de zile şi am descoperit nişte întrebări la care am fost surprins şi eu de răspunsuri. Le-am notat pe foi pe toate şi intenţionez să refac acest exerciţiu cu întrebările peste 6 luni şi să compar răspunsurile.


Am ajuns la concluzia că multe din deciziile radicale sunt foarte strâns legate. Astfel dacă decid că merit fără doar şi poate mai multă prosperitate urmată de "cei pe care îi servesc îmi arată cum să cresc" (cer feedback constructiv) atunci nu-mi rămâne decât să "generez valoare pentru a crea oportunităţi" rezultatul căruia vă fi prosperitate.


Mulţumesc pentru lecţiile oferite de această carte.


+

95 RON

40 RON

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea "DECIZII RADICALE"


2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

Ce spun cei care au citit deja cartea:

Cine este autorul

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

+

95 RON

40 RON

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea "DECIZII RADICALE"


2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

© 2020 Andy Szekely. All Rights Reserved.