eBook Gratuit

PROBLEME ÎN PARADIS, SOLUȚII ÎN DOI

Rezolvă conflictele relaționale!Transformă-ţi relaţiile în adevărate surse de fericire.


 

AI NEVOIE DE TIMP, ATENŢIE ŞI DEDICARE

Problemele de cuplu pot fi dureroase şi avem tendinţa de a căuta baghete magice.


E bine de ştiut că nu există soluţii care rezolvă totul peste noapte.


În acest eBook vom aborda o parte dintre probleme şi îţi voi propune câteva soluţii, dar e bine să iei în calcul că vorbim de un subiect foarte complex, tocmai de aceea îţi recomand să acorzi atenţie şi următoarelor motive:

Stima de sine scăzută

Dacă unul sau ambii parteneri au o stimă de sine scăzută, pot apare conflicte deoarece ei vor fi mai puţin dispuşi să comunice deschis.

Aşteptări diferite

Fiecare partener poate avea aşteptări diferite în ceea ce priveşte relaţia, responsabilităţile şi deciziile care trebuie luate împreună.

Probleme financiare

 Veniturile şi cheltuielile nepotrivite pot duce la tensiuni în relaţie, mai ales dacă nu sunt discutate şi rezolvate împreună.

Dezvoltarea personală slabă

Dacă unul sau ambii parteneri nu au abilităţile de a-şi gestiona emoţiile, aproape orice problemă devine mai serioasă decât e necesar.

Relațiile cu oamenii cei mai apropiați din viața ta sunt și cele mai provocatoare!


Pentru că în ultimii 20 de ani am avut ocazia să studiez din cărți astfel de relații dar și pentru că pot vorbi din experiență, am decis să îți ofer un set de instrumente cu care să înțelegi și să îți îmbunătățești aceste relații.


Vom vorbi despre evoluția și dinamica relațiilor și despre manipularea ce se produce conștient sau inconștient în focul interacțiunii...


În relaţiile pe termen lung, manipularea nu este responsabilitatea unei singure persoane. 


Faptul că X sau Y te-a „Tras pe sfoară” este din cauza lui şi din cauza ta în aceeaşi măsură. Altfel, nu faci decât să te victimizezi şi să îl inviţi pe celălalt să te persecute.


Din poziţia de victimă nu vei reuşi să eviţi manipularea pentru simplul motiv că impactul emoţiilor te împiedică să cauţi soluţii creative. 


Cercul vicios se formează….


În această lucrare ai la dispoziție instrumentele necesare ca să poţi înţelege mai bine relaţiile pe termen lung, cu aplicare specială pe evoluția relațiilor de cuplu (modelul este însă relevant și pentru alte relații pe termen lung).


Ca într-un joc de DOMINO, relaţiile disfuncţionale trec prin patru faze care se declanşează secvenţial şi se finalizează cu aşa numita „singurătate în doi”.


Aceste faze au caracteristici bine definite şi odată înţelese pot fi evitate. 


Eu le numesc dragoni ai manipulării pentru că au o natură periculoasă şi „ascunsă”. În esenţă, un dragon este o creatură pe care nu ai văzut-o niciodată şi de care te cam temi... sau ar fi înţelept să te temi.... 


La fel, în cazul manipulării, ar fi bine să te temi de efectele acesteia, şi implicit să le conştientizezi şi să le eviţi.


Să analizăm dragonii în detaliu, să le dăm nume şi caracteristici, ca să îi putem anihila mai uşor:


D1. Rezistenţa

D2. Resentimentul

D3. Respingerea

D4. Resemnarea / Renunţarea

Concret, vei găsi în ebook:

 • Întelege cum funcționează (diferit) partenerul tău
  Stilul de comunicare masculin și feminin
 • Observă ce anume declanșează tensiuni în relația voastră
  Analiza sistemică a relațiilor de cuplu
 • Cunoaște cele 4 tipare distructive ale relației
  Dragonii relaționali
 • Acționează cele 10 pârghii care fac relația armonioasă
  10 E-uri pe care să nu le eviți într-o relație pe termen lung

eBook Gratuit:

PROBLEME ÎN PARADIS, SOLUȚII ÎN DOI


 

CINE ESTE ANDY SZEKELY

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

John Maxwell

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

Brian Tracy

Robin Sharma

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

John Gray

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (20 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!