Salut,


Am creat acest workshop intensiv de evoluţie personală şi profesională pentru că secretul nu este DOAR să studiezi non-stop, ci să implementezi non-stop, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă.


De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită.


De aceea, uite ce vreau să fac pentru tine:

Te invit la un workshop de implementare în care vei putea să îți lămureşti şi să îţi RAFINEZI OBIECTIVELE și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să faci informația acționabilă!


Mai exact, la capătul "De la Obiectiv la Rezultat", vei putea scrie o listă clară cu obiectivele şi obiceiurile importante pentru evoluția ta în următoarele 6-24 de luni şi modul cum se regăsesc ele în planul tău de acțiune pe termen lung.


Mai mult de atât: vei avea clare acțiunile pe care urmează să le întreprinzi în întreaga perioadă de implementare a planului tău de viaţă şi a obiectivelor de devenire pe care ţi le propui.


Am încredere în procesul "De la Obiectiv la Rezultat" deoarece voi folosi o tehnologie pe care o cunosc și o aplic de peste 20 de ani și vreau să o împărtășesc cu tine în cele 4.5 ore de curs.


Te aștept cu braţele deschise la acest workshop focalizat pe rezultatele tale în 6 luni, 12 luni şi pentru anii ce vor urma.  

Pe scurt, vei afla...


Cum să alegi care este cel mai important obiectiv

 Cum să elimini factorii sabotori și tendința de amânare.

  Instrumente pentru refocalizarea atenției și productivitate

 Cele mai importante instrumente de productivitate

De la OBIECTIV la REZULTAT e SPECIAL

pentru că e locul în care afli

Cum să alegi care este cel mai important obiectiv şi cum să îți păstrezi focalizarea atenției

Cum să elimini factorii autosabotori și tendința de amânare.

Mecanismul de decizie prin care îți dai seama ce acțiuni să faci în fiecare zi.

Cum să îți împarți ziua în calupuri de productivitate și relaxare.

Care sunt cele mai importante instrumente de productivitate

Cum să te comporți ca un expert atunci când îți proiectezi lista cu obiective.

şi... cele mai importante pentru dezvoltarea ta


 Cel mai important ingredient al transformării obiectivelor în rezultate: care este fiziologia  potrivită pentru întocmirea listei de obiective pe termen mediu şi lung.

Cum să lucrezi cu anturajul și cum să îți alegi mentorii care se potrivesc cel mai bine cu firea ta.

Cum să folosești presiunea grupului ca să câștigi motivație personală.

Cum poți să schimbi doar câteva cuvinte din lista ta de obiective și astfel să-ţi crești șansele de succes

I - Sistemul DOR 


Cum să te îngrijorezi puțin și să acționezi mult

De ce obiectivele SMART sunt doar parțial bune și cum lucrezi cu obiective HEART

 Sistemul complet D.O.R. în 4 pași şi cum să nu te blochezi la pasul 2 sau 3

 Trăsătura maeștrilor care îţi poate schimba radical modul în care îţi planifici obiectivele

 

IMPORTANT:

La trainingurile și conferințele marca Andy Szekely există în plus o serie de oportunități:


Networking: vei avea ocazia să interacționezi cu oameni care au aceleași interese cu tine și să legi relații ce se pot dovedi esențiale în viitorul tău.


Poți asista la o scurtă prezentare a procesului transformațional Self Mastery Bootcamp, care duce la descoperirea misiunii personale și reorientarea vocațională în carieră (acest proces a ajutat sute de antreprenori și freelanceri în România, în ultimii 14 ani, să își reașeze viața pe criterii de succes și împlinire).


Sesiuni de revizuire în care informațiile dobândite sunt reorganizate și notate pe criterii de relevanță, astfel încât să le poți folosi ușor după seminar.

II - Tehnici şi metode


Cum elimini convingerile limitative

 Cum să faci o legătura stabilă între obiective, obiceiuri și rezultatele pe care le aştepţi

Testul: Profitor, Un Dăruitor sau un Egalizator şi cum eviţi profitorii din viaţa ta.

 Ingredientele pentru instalarea obiceiurile benefice

 Cum aplici Metoda ELF pentru schimbarea definitivă a convingerilor limitative

PROGRAMUL WORKSHOP-ULUI "DE LA OBIECTIV LA REZULTAT"

PENTRU A DUBLA REZULTATELE DE LA WORKSHOP

PRIMEŞTI CARTEA DECIZII RADICALE

Cartea te va ajuta să dublezi rezultatele workshop-ului deoarece conţine la final un program de 5 săptămâni pentru transformarea radicală a convingerilor limitative.


În timpul D.O.R. voi explica felul în care funcționează programul, iar tu vei avea ocazia să parcurgi cele 36 de zile de practica (aproximativ 4 minute pe zi).

Poţi achita online sau prin transfer bancar cu cel tarziu 24 de ore înainte de eveniment pentru a te asigura ca primeşti biletul electronic pe e-mail.


Am luat decizia de a fi un eveniment cu taxă modică deoarece sondajele, făcute cu participanţii de la evenimentele anterioare, au demonstrat că dacă un participant îşi ia un angajament financiar valorifică informaţiile primite şi nu se lasă distras. Voi vorbi despre asta în timpul workshop-ului şi voi da exemple.

De ce fac asta?

E simplu! Vreau să începi anul cu informaţii bune şi utile pentru a ajunge la obiectivele dorite cu minimum de efort şi maximum de rezultat.


Ce ai de făcut?

Să îţi rezervi locul şi să vii la eveniment.

Pentru că îmi doresc, din toată inima, să reușești îți mai fac un cadou: după workshop vei primi acces la un curs de 12 lecții (2 pentru fiecare din cele 6 arii ale vieții)  unde vei găsi claritatea de care ai nevoie ca să reușești. 


Cursul este în valoare de 187 de euro, dar tu, pentru ca vii la eveniment, îl vei primi gratuit.

ÎN PLUS...

CINE ESTE AUTORUL CURSULUI DE TRANSFORMARE PERSONALĂ

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).


Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 2.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 300.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely şi a două branduri naționale:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.


Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Ce spun cei care au participat la turneul anterior:

„ Transformational!!! Le‐am spus asta tuturor celor care m‐au intrebat. :) Impactul informatiilor a fost foarte puternic, iar valoarea pe care ai dat‐o participantilor e de‐o calitate foarte mare. Energia pe care ai transmis‐o si modul in care prezinti facilitează înțelegerea informatiilor. As fi vrut sa nu se mai termine, m‐am simtit 'acasa'... Iti multumesc pentru ceea ce faci, esti un om minunat!"


Banuta

Evenimentul a fost mult peste limita superioară !!!! Recunosc un talent atunci cand acaparează atentia, stârnește interesul si ma  tine nemișcată timp de 4 ore pe scaun :) Plata in bani a fost minima, dar timpul alocat a meritat din plin!! 

Multumesc!!Pe data viitoare!!"


Carla

„ Ma bucur ca am participat. Mi‐am schimbat starea, viziunea. Incep schimbarile din viata mea.

Un sfarsit de an se apropie, vine Anul cel Nou si eu voi fi un Om Nou :). Multumesc Andy! "


Catalina

„ A fost extraordinar, ca de obicei, am plecat cu un boost de energie și cu câteva idei numai bune de pus in practica imediat.

Mulțumesc!"


Bogdan

„ Mi s-a părut extraordinar. E primul la care am participat. Mi s a părut esential ce am auzit, sintetizate chiar cele mai importante lucruri pt.mine in acest moment. Am aplicat

chiar de astăzi, cele 5 întrebari pentru a fi la distanta potrivita de problema. 

Mă bucur ca am participat. "


Trandafira

„ Mi‐a placut foarte mult la conferinta. 

A fost antrenant, energizant, mi‐ai furnizat multe metode simple care sa ma ajute in munca mea ( vanzari asigurari ) si pe care am  uitat sa le aplic. 

Pretul biletului a fost insignifiant fata de valoarea acestei conferinte.

Multumesc frumos si toata stima si respectul meu pentru ceea ce esti : un speaker adevarat si autentic. "


Dana

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA EVENIMENTUL

DECISIV PENTRU OBIECTIVELE TALE PE TERMEN LUNG

IMPORTANT: 

1. Dacă doreşti mai mult de 5 bilete te rog să ne trimiți datele tale și ale invitaților tăi la: office@astraining.ro


2. Numărul de locuri este limitat de capacitatea efectivă a sălii. Procesarea biletelor se face urmând principiul primul venit, primul servit. Comenzile finalizate cu o zi înainte de eveniment au prioritate. 


3. Înainte de eveniment te vom contacta pentru a ne comunica numele invitatului tău şi pentru a-i emite biletul.


Recomandăm plata cu cardul pentru că procesarea biletului se face instant şi veţi primi automat biletul, pe când la plata prin transfer bancar poate dura până la 48 de ore. Dacă alegeţi plata la eveniment există riscul de a nu mai prinde loc în sală.

INVESTIŢIA TA:

50 ron

 4,5 ore de training intensiv 

  Cartea "DECIZII RADICALE"

Ediţia a II-a, revizuită şi adăugită

  Manualul de curs alb-negru, cu spaţii pretipărite pentru notiţe


BILET SILVER

INVESTIŢIA TA:

100 ron

BILET GOLD

4,5 ore de training intensiv

✓  Cartea "DECIZII RADICALE"

Ediţia a II-a, revizuită şi adăugită

  Manualul de curs alb-negru, cu spaţii pretipărite pentru notiţe

 Suportul audio al cărţii

Video training 4D - cei 4 piloni ai transformării totale


IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete GOLD cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

BILET V.I.P.

4,5 ore de training intensiv 

Cartea "DECIZII RADICALE"

Ediţia a II-a, revizuită şi adăugită

Suportul audio al cărţii

Video training 4D - cei 4 piloni ai transformării totale

✓ Intrare în sală cu prioritate

✓ Loc in primele rânduri, central

✓ Manualul VIP de curs, cu spaţii pretipărite pentru notiţe

✓ Webinar de aprofundare dupa workshop, cu răspunsuri de la Andy pentru clarificare şi implementare

✓ BONUS EXCLUSIV VIP:

"Agenda de lucru: Jurnalul devenirii"


IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete VIP cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

INVESTIŢIA TA:

200 ron

CÂND ŞI UNDE VA AVEA LOC WORKSHOP-UL?

 

⊛ Pe 20.11.2019 în TIMIŞOARA

de la 17.00  la 21.30

Hotel Timişoara, Sala Atena

Strada Mărășești 1-3

⊛ Pe 27.11.2019 în SIBIU

de la 17.00  la 21.30

Hotel Împăratul Romanilor, Sala Franz Josepf

Strada Nicolae Bălcescu 4

⊛ Pe 10.12.2019 în BUCUREŞTI

de la 17.00  la 21.30

Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena,

Calea Rahovei 198A

⊛ Pe 04.04.2020 în CONSTANŢA

de la 13.00  la 18.00

Locaţia va fi anunţată în curând

Locaţia va fi anunţată în curând

⊛ Pe 01.02.2020 în CRAIOVA

de la 13.00  la 18.00

Hotel Platinia

Str, Calea Mănăștur 2-6

⊛ Pe 31.10.2019 în CLUJ - NAPOCA

de la 17.00  la 21.30

⊛ Pe 14.11.2019 în IAŞI

de la 17.00  la 21.30

Congress Hall

Strada Palas nr. 7A, Sala Vivaldi

  • Te rugăm să vii cu 30 de minute mai devreme (se fac înscrierile, poţi face networking şi te poţi pregăti pentru seminar)
  • Seminarul are două părţi şi există pauză aproximativ la jumătatea intervalului. Pauză durează aproximativ 15 minute.
  • Ora de finalizare poate varia cu aprox. 20 de minute din următoarele motive: trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi inclusiv  în timpul cursului.  De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă prelungire.
  • În plus, la final Andy va continua sesiunea de autografe şi fotografii şi va răspunde la orice alte întrebări ne adresate în timpul seminarului.

IMAGINI DE LA WORKSHOPURILE ANTERIOARE

© Copyright 2014 - 2019 Andy Szekely.