Salut,


Am creat acest workshop intensiv de evoluţie personală şi profesională pentru că secretul nu este DOAR să studiezi non-stop, ci să implementezi non-stop, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă.


De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită.


De aceea, uite ce vreau să fac pentru tine:

Te invit la un workshop de implementare în care vei putea să îți lămureşti şi să îţi RAFINEZI OBIECTIVELE și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să faci informația acționabilă!


Mai exact, la capătul "De la Obiectiv la Rezultat", vei putea scrie o listă clară cu obiectivele şi obiceiurile importante pentru evoluția ta în următoarele 6-24 de luni şi modul cum se regăsesc ele în planul tău de acțiune pe termen lung.


Mai mult de atât: vei avea clare acțiunile pe care urmează să le întreprinzi în întreaga perioadă de implementare a planului tău de viaţă şi a obiectivelor de devenire pe care ţi le propui.


Am încredere în procesul "De la Obiectiv la Rezultat" deoarece voi folosi o tehnologie pe care o cunosc și o aplic de peste 20 de ani și vreau să o împărtășesc cu tine în cele 5.5 ore de curs.


Te aștept cu braţele deschise la acest workshop focalizat pe rezultatele tale în 6 luni, 12 luni şi pentru anii ce vor urma.  

Pe scurt, vei afla...


Cum să alegi care este cel mai important obiectiv

 Cum să elimini factorii sabotori și tendința de amânare.

  Instrumente pentru refocalizarea atenției și productivitate

 Cele mai importante instrumente de productivitate

De la OBIECTIV la REZULTAT e SPECIAL

pentru că e locul în care afli

Cum să alegi care este cel mai important obiectiv şi cum să îți păstrezi atenția

Cum să elimini factorii autosabotori și tendința de amânare.

Mecanismul de decizie prin care îți dai seama ce acțiuni să faci în fiecare zi.

Cum să îți împarți ziua în calupuri de productivitate și relaxare.

Care sunt cele mai importante instrumente de productivitate

Cum să te comporți ca un expert atunci când îți proiectezi lista cu obiective.

şi... cele mai importante pentru dezvoltarea ta


 Cel mai important ingredient al transformării obiectivelor în rezultate: care este fiziologia  potrivită pentru întocmirea listei de obiective pe termen mediu şi lung.

Cum să lucrezi cu anturajul și cum să îți alegi mentorii care se potrivesc cel mai bine cu firea ta.

Cum să folosești presiunea grupului ca să câștigi motivație personală.

Cum poți să schimbi doar câteva cuvinte din lista ta de obiective și astfel să-ţi crești șansele de succes

I - Sistemul DOR 


Cum să te îngrijorezi puțin și să acționezi mult

De ce obiectivele SMART sunt doar parțial bune și cum lucrezi cu obiective HEART

 Sistemul complet D.O.R. în 4 pași şi cum să nu te blochezi la pasul 2 sau 3

 Trăsătura maeștrilor care îţi poate schimba radical modul în care îţi planifici obiectivele

 

IMPORTANT:

La trainingurile și conferințele marca Andy Szekely există în plus o serie de oportunități:


Networking: vei avea ocazia să interacționezi cu oameni care au aceleași interese cu tine și să legi relații ce se pot dovedi esențiale în viitorul tău.


Poți asista la o scurtă prezentare a procesului transformațional Self Mastery Bootcamp, care duce la descoperirea misiunii personale și reorientarea vocațională în carieră (acest proces a ajutat sute de antreprenori și freelanceri în România, în ultimii 14 ani, să își reașeze viața pe criterii de succes și împlinire).


Sesiuni de revizuire în care informațiile dobândite sunt reorganizate și notate pe criterii de relevanță, astfel încât să le poți folosi ușor după seminar.

II - Tehnici şi metode


Cum elimini convingerile limitative

 Cum să faci o legătura stabilă între obiective, obiceiuri și rezultatele pe care le aştepţi

Testul: Profitor, Un Dăruitor sau un Egalizator şi cum eviţi profitorii din viaţa ta.

 Ingredientele pentru instalarea obiceiurile benefice

 Cum aplici Metoda ELF pentru schimbarea definitivă a convingerilor limitative

PROGRAMUL WORKSHOP-ULUI "DE LA OBIECTIV LA REZULTAT"

PENTRU A DUBLA REZULTATELE DE LA WORKSHOP

PRIMEŞTI CARTEA DECIZII RADICALE

Cartea te va ajuta să dublezi rezultatele workshop-ului deoarece conţine la final un program de 5 săptămâni pentru transformarea radicală a convingerilor limitative.


În timpul D.O.R. voi explica felul în care funcționează programul, iar tu vei avea ocazia să parcurgi cele 36 de zile de practica (aproximativ 4 minute pe zi).

Poţi achita online sau prin transfer bancar cu cel tarziu 24 de ore înainte de eveniment pentru a te asigura ca primeşti biletul electronic pe e-mail.


Am luat decizia de a fi un eveniment cu taxă modică deoarece sondajele, făcute cu participanţii de la evenimentele anterioare, au demonstrat că dacă un participant îşi ia un angajament financiar valorifică informaţiile primite şi nu se lasă distras. Voi vorbi despre asta în timpul workshop-ului şi voi da exemple.

De ce fac asta?

E simplu! Vreau să începi anul cu informaţii bune şi utile pentru a ajunge la obiectivele dorite cu minimum de efort şi maximum de rezultat.


Ce ai de făcut?

Să îţi rezervi locul şi să vii la eveniment.

Pentru că îmi doresc, din toată inima, să reușești îți mai fac un cadou: după workshop vei primi acces la un curs de 12 lecții (2 pentru fiecare din cele 6 arii ale vieții)  unde vei găsi claritatea de care ai nevoie ca să reușești. 


Cursul este în valoare de 187 de euro, dar tu, pentru ca vii la eveniment, îl vei primi gratuit.

ÎN PLUS...

CINE ESTE AUTORUL CURSULUI DE TRANSFORMARE PERSONALĂ

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).


Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 2.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 300.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely şi a două branduri naționale:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.


Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Ce spun cei care au participat la turneul anterior:

„Ești un om foarte deschis, pozitiv și un speaker înzestrat. Ai punctat unele lucruri care au foarte mult sens pentru mine și am putut relaționa cu majoritatea ideilor tale, lucru care m-a bucurat enorm! În urma cursului tău mă simt mai degrabă intrigată și oarecum abia aștept să văd ce îmi va rezerva această nouă etapă a vieții mele, iar pentru asta țin sincer să îți multumesc. Ce faci tu nu e un simplu seminar, e o adevărată experiență. nemaipomenit!"


Alexandra 

„A fost pentru prima dată când te-am văzut live (te urmăresc online de câțiva ani buni) și a fost mult peste așteptările mele: energie, entuziasm și multă, multă dăruire. Am plecat cu două lucruri fundamentale existenței noastre și cu ajutorul cărora putem face o diferență pozitivă: HOTĂRÂRE ȘI ÎNCREDERE!!!"


Florian

„Ca de fiecare dată, ai reușit să mă surprinzi plăcut! După fiecare Conferință recitesc notițele din caiet, după care recitesc toate celelalte caite folosite la Conferințele 6C. Rezultatul este uimitor, pentru că din mai 2018 de la prima mea întâlnire cu tine, parte din notițele din caiete au devenit obiceiuri sau metode de lucru"


Adrian

„Evenimentul a fost interesant, bine organizat, bine prezentat, util, antrenant și totodată reconfortant, plin de energie. 

Îți mulțumesc!"


Daniela

„Evenimentul mi s-a părut fascinant și productiv pentru că am realizat că am o convingere limitativă (cel putin) care mă împiedică într-o arie de viață. Cadoul a fost foarte bine primit, și împreună cu link-urile către cursuri și exerciții practice pe care le-am găsit în carte, am conștientizat deja câteva noțiuni."


Adrian

„Mi‐a plăcut foarte mult la conferință. 

A fost antrenant, energizant, mi‐ai furnizat multe metode simple care să mă ajute în munca mea ( vânzări asigurări ) și pe care am  uitat să le aplic. 

Prețul biletului a fost insignifiant față de valoarea acestei conferințe.

Multumesc frumos și toată stima și respectul meu pentru ceea ce ești: un speaker adevărat și autentic. "


Dana

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA EVENIMENTUL  DECISIV PENTRU OBIECTIVELE TALE PE TERMEN LUNG

✓ 5,5 ore de training intensiv

✓ Manualul VIP D.O.R.

✓ Cartea "DECIZII RADICALE"

✓ Suportul audio al cărţii "Decizii"

✓ Video training
"Cei 4 piloni ai transformării"

+ Webinar de aprofundare

+ Jurnalul devenirii

+ Loc in primele rânduri


IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete VIP cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

VIP

230 lei

✓ 5,5 ore de training intensiv

✓ Mini-Manualul D.O.R.

✓ Cartea "DECIZII RADICALE"


SILVER

70 lei

✓ 5,5 ore de training intensiv

✓ Mini-Manualul D.O.R.

✓ Cartea "DECIZII RADICALE"

✓ Suportul audio al cărţii "Decizii"

+ Video training

"Cei 4 piloni ai transformării"


IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete GOLD cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

* ales de majoritatea participantilor

150 lei

GOLD

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢA REGIONALĂ

"DE LA OBIECTIV LA REZULTAT"

Iasi Cluj Bucuresti Constanta Craiova Timisoara
 

Locaţia va fi anunţată în curând

⊛ Pe 01.02.2020 în CRAIOVA

de la 13.30  la 19.00

⊛ Pe 08.02.2020 în TIMIŞOARA

de la 13.30  la 19.00

Locaţia va fi anunţată în curând

⊛ Pe 22.02.2020 în BUCUREŞTI

de la 13.30  la 19.00

Locația va fi anunțată în curând

Locaţia va fi anunţată în curând

⊛ Pe 29.02.2020 în CLUJ - NAPOCA

de la 13.30  la 19.00

⊛ Pe 07.03.2020 în IAŞI

de la 13.30  la 19.00

Locaţia va fi anunţată în curând

⊛ Pe 04.04.2020 în CONSTANŢA

de la 13.30  la 19.00

Locaţia va fi anunţată în curând

  • Te rugăm să vii cu 30 de minute mai devreme (se fac înscrierile, poţi face networking şi te poţi pregăti pentru seminar)
  • Seminarul are două părţi şi există pauză aproximativ la jumătatea intervalului. Pauză durează aproximativ 15 minute.
  • Ora de finalizare poate varia cu aprox. 20 de minute din următoarele motive: trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi inclusiv  în timpul cursului.  De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă prelungire.
  • În plus, la final Andy va continua sesiunea de autografe şi fotografii şi va răspunde la orice alte întrebări ne adresate în timpul seminarului.

IMAGINI DE LA WORKSHOPURILE ANTERIOARE

© Copyright 2014 - 2019 Andy Szekely.