Școala stejarilor falnici

Andy Szekely și Irina Vasilescu

Cartea care îți dă încredere și curaj să crești!

Aventura continuă cu lecţii noi în

O carte cu ei, pentru ei, despre ei.

”Au fost odată ca niciodată două ghinde, care trăiau într-o grădină de broccoli. Ei se numeau Ghindă şi Ghindi-Thor şi îşi doreau tare mult să îşi descopere vocaţia, adică să priceapă ce pot face mai bine pe această lume şi cum îi pot ajuta şi pe alţii.”


Când dai viață unor personaje de poveste, ele chiar prind viață și încep transmită povestea lor iar părinții micuților cititori ne-au întrebat și ne-au încurajat să continuăm povestea lui Ghi(n)dă și al Ghindi-Thor. 


Ne-am dorit să le oferim, în continuare, micilor noștri cititori lecții de viață valoroase, învățate în cel mai frumos mod cu putința; prin lectură, distracție și joacă.


Cartea „a venit” ca o continuare firească a poveștii ”Școala de Ghi(n)zi” dar, deși e mai interesant să fie citite împreună, povestea eroilor noștri poate fi citită și separat.

Alexandra Ursu

"Bună Andy, Bună Irina,

Aş vrea să vă mulţumesc pentru cartea minunată ieşită din mâinile voastre.

Am citit cartea celor doi puşti(4 şi 12 ani) şi pot spune că amândoi au fost impresionaţi, în feluri diferite. Este o poveste ce poate fi citită la orice vârstă, cu învăţăminte ce pot fi adresate indiferent de vârstă şi care poate fi recitită astfel încât mesajele cheie să ajungă nu doar către copil, ci şi către adultul care va deveni acel copil.

M-a impresionat faptul că după prima lecturare a cărţii, băieţii mei au simţit nevoia să o audă şi a 2-a şi a 3-a oară.

Felicitări şi keep doing wonderful things!

Zi minunată tuturor,"

Am scris aceste cărți într-o joacă frumoasa.


Noi credem că poveștile, mai ales pentru cei mici, sunt sursa necesara de creativitate, imaginație şi de explorare a unor lumi noi, alături de personaje extraordinare. 


Se spune că fiecare copil este un suflet mare într-un corp mic.


Sufletele lor mari au nevoie de spațiu nelimitat, neîngrădit, de libertate, de acces în lumea tuturor posibilităților, iar poveștile exact asta le oferă.


Creativitatea și imaginația au energia Magicianului, cu care copiii știu foarte bine sa se joace. Când ne jucăm, accesăm acea lume minunată, fără granițe, bariere sau limitări.

Acces în lumea tuturor posibilităților

Copiii vor căuta să devină stejari!

”Ghindă şi Ghindi-Thor făcură ochii mari. Era clar că urmau să afle povestea. Le plăceau poveştile la nebunie, aşa că ciuliră bine urechile şi se aşezară comod în poala Marelui Stejar.


Această carte este scară peste un zid. Este un mod de a privi educația și dezvoltarea personală în manieră autentică încă de mic, e un cadru de transformare personală încă de la vârste fragede.


Este în același timp un filtru pentru a evita, în viitor, transferul convingerilor limitative de la părinți sau de la societate.


Copiii au nevoie să știe, încă de mici, cât de important este să-și găsească menirea, vocația, misiunea și să nu se lase încărcați negativ de contextele sociale.


După această carte, copiii vor căuta să devină stejari!

O carte pentru viitori lideri

Copiii învaţa din această poveste lecţii puternice, profunde, care construiesc adevăratele caractere şi îi dezvoltă ca lideri:

 • cum să fii tolerant și empatic cu alți copii, cum să ai răbdare cu cei care par a fi dificili sau diferiți,
 • cum să fii curajos și calm atunci când neprevăzutul „te ia pe sus” la propriu
 • cum să cauți resurse în jur și să ceri ajutorul și sfatul celor mai mari sau mai înțelepți decât tine
 • care sunt ariile de viață importante de care merită să ai grijă pentru a avea o viață echilibrată (sănătate, familie și prieteni, finanțe, carieră, contribuția la binele celorlalți, evoluția ta ca persoană)
 • misiunea personală și despre cum identificarea acesteia este o sursă de bucurie, împlinire, echilibru, energie

Școala Stejarilor Falnici

Cartea care îți dă încredere și curaj să crești!

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Școala Stejarilor Falnici”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

Autori: Andy Szekely şi Irina Vasilescu

Vocea povestitorului: Adriana Leșovschi

Ilustraţii: Stefan Amatiesei

135 RON

45 RON

+ AUDIO BOOK-UL 

"Școala Stejarilor Falnici"

Dacă încă nu ai citit Școala de ghi(n)zi

Cartea care inspiră copiii să devină stejari!

135 RON

45 RON

+

+ AUDIO BOOK-UL 

"Şcoala de Ghi(n)zi"

Autori: Andy Szekely şi Irina Vasilescu

Vocea povestitorului: Adriana Leșovschi

Ilustraţii: Stefan Amatiesei

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Școala de ghi(n)zi”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

Ce spun cei părinţii

Dan Calbureanu - părinte, coach, trainer

"Fiecare călătorie are nevoie de călăuză potrivită pentru a atinge strălucirea.

Iar drumul misiunii personale începe cu întrebarea "Cine sunt eu?"


O poveste fermecătoare, cu multe imagini colorate create în mintea cititorului, şi care explică pe înţelesul tuturor faptul că drumul către misiunea personală se înfiripă de la primii paşi ai copilului, capătă contur cu ajutorul părinţilor şi educatorilor, dar rămâne în responsabilitatea fiecăruia să îşi găsească maximul de strălucire.


Îţi mulţumesc pentru că mi-ai oferit onoarea de a fi printre primii cititori,

Cu stimă şi cu inima,"

Adriana Leșovschi - părinte, coach, autor

"A fost odată ca și altădată o poveste scrisă tare meșteșugit de doi ghizi învățători, Irina și Andy.

O poveste magică pentru copiii noștri, dar și pentru copilul nostru interior. Am lecturat pe nerăsuflate povestea, o împletire captivantă de scene, dialoguri, energii și multă înțelepciune transmisă în cel mai ghi(n)duș mod.


Apoi am recitit-o pe îndelete cu răbdarea și curiozitatea de a descoperi fiecare învățătură. Am zâmbit cu nostalgie când mi-am reamintit întrebarea ce ni se adresa în copilărie: Ce vrei să te faci când vei fi mare?

Stejar, vor răspunde copiii după ce vor citi sau le veţi citi această poveste.

Vom fi fericiți să le vedem lumina din ochi când ne vor spune asta și ne vom reaminti că și noi ne dorim la fel.


Vă invit cu drag să descoperiți o poveste maestru în care cuvintele zboară precum ghindele unui stejar, prind rădăcini în sufletele noastre și ne inspiră dorința cea mai puternică de a ne atinge semeția a ceea ce suntem și putem deveni."       

Dan Bugariu - părinte, trainer, antreprenor

"Like. Lecturând cartea mi-am imaginat cum mă întorc în timp cu vreo 8 ani şi le citesc povestea fetelor mele, în prag de seară. Nu cunosc un mod mai bun decât povestea citită cu atenţie, prin care să îţi încurajezi copiii să viseze, să creeze, să fie curajoşi, curioşi, încrezători.


Ghindele lui Andy şi ale Irinei te fac să "ghindeşti" pe termen lung şi foarte lung, într-o lume care îţi oferă bonificaţie la un click distanta şi, implicit, încurajează gândirea pe termen scurt. 


Deseară ştiu ce fac, pentru că încă mă bucur de a avea acest privilegiu de a accesa mintea şi sufletul copiilor mei, în acel moment de seară când "poarta inimii" se deschide larg."       

Cine sunt autorii

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă, cu durată de 4 - 8 zile‘‘, cu peste 1500 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Irina Vasilescu este autor, coach specializat în relaţii de cuplu, trainer, antreprenor.

De 23 de ani lucrează în domeniul educaţiei, punându-se în slujba oamenilor şi a companiilor care îşi doresc echipe mai performante şi mai bine pregătite.


Este autoarea altor 9 titluri publicate, dintre care 4 sunt cărţi de poveşti pentru copii: 

 • Aventurile lui Fugarici în Ajun de Crăciun
 • Aventurile Zânei Dovlecel şi alte poveşti din Poiană Soarelui
 • Aventuri magice de iarnă cu trei copii inimoşi, doi căţei bucuroşi şi un brăduţ norocos
 • Amis, şoricelul spadasin

În calitate de antrenor de fericire, Irina este autoarea cărţii “Fii fericit acum” şi creatoarea programelor educaţionale “Fii fericit în 5 paşi simpli” şi “Fiţi fericiţi în cuplu!” .


Irina are 17 ani de experienţă în antreprenoriat, a creat trei companii care oferă servicii lingvistice (traduceri, cursuri de limbi străine), o editură (Editura Floare de Iris) şi un ONG.


În cadrul comunitătii AS, este facilitator din anul 2013 al programelor "People Mastery Bootcamp", "Self Mastery Bootcamp", "Speaker Masterclass", "Business Masterclass", "Influence Masterclass - LAB Profile", "Speaker Elite", "Persuasion Elite", "Focus Elite", "Connect Elite", "Money Elite", "Next Level Mastermind". Facilitează, de asemenea, programul de mastermind “Decizii Radicale”.


Este absolventă a programelor "Self Mastery Bootcamp", "People Mastery Bootcamp", "Money Mastery Bootcamp" şi "Speaker Mastery Bootcamp", "LAB Profile", "Powerful Business Persuasion", "Business Doctor Intensive".


Motto: "Fericirea este o alegere. Alege conştient şi inspirat în fiecare moment."

(Irina Vasilescu)


Școala Stejarilor Falnici

Cartea care îți dă încredere și curaj să crești!

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Școala Stejarilor Falnici”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

135 RON

45 RON

+ AUDIO BOOK-UL 

"Școala Stejarilor Falnici"

Autori: Andy Szekely şi Irina Vasilescu

Vocea povestitorului: Adriana Leșovschi

Ilustraţii: Stefan Amatiesei

Dacă încă nu ai citit Școala de ghi(n)zi

Cartea care inspiră copiii să devină stejari!

135 RON

45 RON

+

+ AUDIO BOOK-UL 

"Şcoala de Ghi(n)zi"

Autori: Andy Szekely şi Irina Vasilescu

Vocea povestitorului: Adriana Leșovschi

Ilustraţii: Stefan Amatiesei

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Școala de ghi(n)zi”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

* Nu include transportul. 

Copyright © 2020. All rights reserved.