FII MENTORUL COPILULUI TĂU

SCHIMBAREA VINE, ÎN PRIMUL RÂND, DIN INTERIOR.

Cartea ”Manifestul educației” este, în realitate, un set de soluții pentru creșterea unei generații de lideri și un instrument ce te va ajuta în procesul de transformare.  

Sunt Andy Szekely și vreau să oferim, împreună, un cadou special
copiilor de AZI și de MÂINE - șansa de a porni în viață cu 3 elemente esențiale:

Încredere

Stimă de sine

Dezvoltare personală

40 RON

95 RON

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Manifestul educației”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

CUM PUTEM DEVENI MENTORI?
DEVENIND NOI, MAI ÎNTÂI, ADULȚII CARE NE DORIM SĂ DEVINĂ COPIII NOȘTRI!

Copiii nu învață din ceea ce le spun adulții din jurul lor, ci din ceea ce SUNT și FAC ”cei mari”.
Și, oricât de multe ți-ai dori să îi oferi copilului tău sau să îl înveți, nu o să îi poți niciodată oferi mai mult decât ceea ce ești și ceea ce știi tu în fiecare moment.
Așa că, dacă vrei ca el să devină un adult independent, echilibrat și încrezător în propriile forțe, trebuie să fii TU, mai întâi, acel adult.
Iar ce este important este că nu contează ce ai făcut sau nu până acum, ci contează ceea ce faci de acum înainte. În orice moment avem puterea să alegem cum va continua povestea noastră și, implicit, rolul pe care îl jucăm în poveștile celor din jurul nostru!

Ce vei afla, concret, din această carte:   


• Ce idei nocive promovează sistemul educațional și ce idei ar trebui, de fapt, să promoveze în lumea modernă.
• Care sunt cele 4 inteligențe care merită dezvoltate la copii și cum se dezvoltă ele.
• Care sunt cele 3 modalităţi de învățare și cum pot fi ele aplicate în școli și în activitățile extrașcolare.
• Ce greșeli fac copiii atunci când învaţă (când „tocesc") și cum le pot evita.
• Cum poate un părinte să facă, împreună cu copilul său, un program de 30 de zile în care să îl ajute să învețe cum să învețe.


CUPRINSUL CĂRȚII

Prefață

Introducere: Dacă azi aş fi elev, uite-aşa m-aş revolta


Partea întâi

Educația a murit, trăiască dezvoltarea personală

Misiunea lui Rick Little

Capitolul 1: Carnetul de note

Capitolul 2: Ce ne „învață" sistemul educațional?

Capitolul 3: Ce ar trebui să se „predea" la şcoală?

Capitolul 4: Soluţiile pentru un sistem educational puternic şi bun

Capitolul 5: De la educație la dezvoltarea personală Concluzii


Partea a doua

Cum îi pot ajuta părinții pe profesori

Cum să desenezi o floare galbenă, cu tulpină verde

Capitolul 6: Proiectul Zero sau prăbuşirea geniilor

Capitolul 7: Teoria inteligențelor multiple

Capitolul 8: Cele 4 inteligențe și dezvoltarea personală

Capitolul 9: Armonia şi dezvoltarea personală

Capitolul 10: Cum se poate dezvolta fiecare inteligență în parte

Concluzii

Partea a treia

Cum îi pot ajuta părinţii pe copii..și pe ceilalți părinți?

Un copil îi face portretul lui Dumnezeu

Capitolul 11: Cum învață oamenii

Capitolul 12: Învăţarea prin experienţă indirectă

Capitolul 13: Învățarea directă (experiențială)

Capitolul 14: Modelarea excelenței umane

Capitolul 15: Formula măiestriei

Concluzii


Partea a patra

Programul de 30 de zile în care înveți cum să înveți împreună cu un discipol

Motivația acestui program

O provocare pentru cine vrea să se implice

În loc de epilog - Parabola „Școala animalelor"

CE SPUN CITITORII?

„Andy Szekely practică și rafinează arta și ştiinţă de a obține schimbarea pozitivă structurală de la cei din faţa lui de peste 20 de ani. Am observat la oamenii care au trecut prin procesul lui Andy nu doar o mai bună înțelegere, dar și un focus continuu pe acțiune. Manifestul educației este o carte de referinţă, care se citeşte cu pixul în mână.

Nu cunosc o persoană mai potrivită decât Andy pentru a implementa metode de predare care funcționează imediat.“

Marius Ştefan 

CEO Autonom

„La 30 de ani de la Revoluţia Libertăţii suntem obligaţi să declanşăm Revoluţia Mentalităţilor. Şi cum România de mâine e rezultatul educaţiei de astăzi, Manifestul Educaţiei este un instrument practic pentru transformare. Întâi una personală, apoi în familie, la clasă şi în societate. Transformarea mentalităţilor se poate face sistematic şi sistemic. Andy reuşeşte să abordeze tema şi să ofere soluţii practice pentru ca profesorii şi părinţii să construiască generaţii cu adevărat libere de frică, cu încredere în sine şi în ceilalţi şi pregătiţi să îşi împlinească menirea. În definitiv ne poate ajuta să facem saltul de la frică la dragoste. Salt la care cu toţii suntem invitaţi.“

Felix Tătaru

Co-Fondator SuperTeach


„Mi-a plăcut foarte mult combinaţia de modele teoretice şi idei foarte practice şi uşor de implementat de către părinţi şi dascăli. Ca părinte mi-am notat lucruri de aplicat cu copilul meu, pentru a-l susţine în dezvoltarea lui şi a-l însoţi să-şi şlefuiască potenţialul. Ca om care lucrează cu învăţători şi profesori le voi recomanda lucruri de aplicat la clasă. Dacă ar fi să aleg un singur lucru ar fi importanţa dezvoltării celor 4 inteligenţe (fizică, mintală, emoţională şi spirituală) şi exemple de activităţi pentru fiecare dintre ele.“

Diana Florentina Ghindă 

Antreprenor în educaţie

"Manifestă educația! ar fi mai degrabă pentru mine titlul acestei cărți. Prima dată am citit-o în 2013 cu bucuria descoperirii acelor elemente care fac educația să țină pasul cu dezvoltarea societății și mai ales cu dezvoltarea fiecărui copil, după potențialul lui, cu exemple practice și exerciții care te pun pe gânduri. Am citit a doua ediție cu bucuria manifestării în realitate, iată că o astfel de școală există acum și copiii care învață la Școala Româno-Finlandeză din Sibiu au oportunitatea să fie alături de profesori și părinți pentru care educația se construiește împreună, ținând cont de inteligențele care ne ajută sa navigăm spre o viață cu sens. Mulțumesc pentru inspirație, Andy! "

Elena Lotrean

Consul Onorific al Finlandei la Sibiu

„Când am citit prima dată "Manifestul educaţiei", gândul meu a fost: cum ar putea ajunge această carte la majoritatea, dacă nu la toţi părinţii şi profesorii din România? De 23 de ani sunt profesor şi trainer şi am lucrat cu copii şi tineri de toate vârstele. La absolut toate vârstele, ideile şi soluţiile propuse de Andy în această carte sunt aplicabile şi eficiente.

Sunt mamă de 17 ani şi am aplicat sugestiile şi soluţiile lui Andy în educarea fiului meu. Acum, fiul meu este un tânăr cu încredere în sine, pasionat de ceea ce face, conştient de capacităţile sale, un bun prieten şi un lider între colegii săi.“

Irina Vasilescu

PhD., autor, coach, trainer

CE ÎȚI OFERI ȚIE ȘI, IMPLICIT, COPILULUI TĂU, COMANDÂND ACEASTĂ CARTE?

Atunci când îți însușești informațiile pe care ți le ofer în această carte, devii un model foarte bun pentru copiii tăi (sau pentru cei din jurul tău), pentru că îți va fi ușor să îi înveți să se iubească și să își asume responsabilități la rândul lor, pornind de la puterea exemplului. 


Cu aceste concepții, copilul va merge la școală și va înțelege că indiferent ce spun profesorii sau colegii, el rămâne demn de iubire.  


Dacă ești părinte sau vei deveni părinte, amintește-ți că cel mai bine îți poți asuma acest rol când ești un exemplu viu pentru copilul tău.  


FII MENTORUL COPILULUI TĂU!

40 RON

95 RON

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Manifestul educației”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

John Maxwell

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

Brian Tracy

Robin Sharma

Martin Lindstrom

Robert Cialdini

John Gray

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


©  Andy Szekely, All Rights Reserved.