GHIDUL evoluției tale accelerate

până la nivelul de MAESTRU

95 RON

40 RON

+

LA CE TE AJUTĂ?

În cazul în care vrei să...

...îți alegi mediul potrivit, mentorul potrivit și metodele care ți se potrivesc cel mai bine

...afli unde ești pe drumul tău către performanță și ce pași mai ai de urmat pentru a ajunge la nivelul de expert în ceea ce faci

...crești viteza și eficiența prin care poți obține rezultate ,explicate în carte sub formă de interviu, studii de caz și exerciții

Cele mai importante instrumente din carte:

 1. Cele 3 elemente ale clarității  
 2. Probleme vs. Crize
 3. 4 etape ale drumului către succes
 4. Formula Măiestriei: primele 5 elemente
 5. 4 tipuri de convingeri limitative
 6. Formula măiestriei pe termen lung
 7. Evoluția naturală către măiestrie

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Formula Măiestriei”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer

95 RON

40 RON

+

Tehnicile din ”Formulei Măiestriei”  se aplică în:

⦿ Business      ⦿ Dezvoltare personala      ⦿ Relații      ⦿ Comunicare      ⦿ Leadership

1. Interviul structurat 

2. Studiile de caz

3. Exercițiile de tip ”verificarea cunoștințelor”

4. Programul de studiu individual

4 METODE DE LUCRU

Din cuprins...

 1. Cele 3 elemente ale clarității  
 2. Probleme vs. Crize
 3. 4 etape ale drumului către succes
 4. Formula Măiestriei: primele 5 elemente
 5. Metoda A.C.U.M.
 6. 3C pentru alegerea unui mentor
 7. 4 tipuri de convingeri limitative
 8. Formula măiestriei pe termen lung
 9. Evoluția naturală către măiestrie
 10. Cele 7 stadii ale devenirii maestrului

95 RON

40 RON

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”Formula Măiestriei”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer

Aplică tehnicile și metodele din carte și vei observa, ca și ceilalți cititori, un potențial pe care nu credeai că îl ai.  


Și nu uita:

Educă-te personal

Educă-i și pe ceilalți

Cine este autorul?

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

© 2020 Andy Szekely. All rights reserved.