fbpx

Testimoniale

Dumitru FodorDumitru FodorFounder Vetro Solutions - Vectorul de schimbare în piața veterinară din România

Sunt mulți „profeți“ în domeniul Dezvoltării Personale, dar puțini sunt formatori veritabili, precum Andy Szekely.

Bootcamp are un impact semnficativ asupra celor cu care intră în contact. A devenit o instituție - o adevărată școală de gândire, iar eu mă număr printre veteranii acestor cursuri.

Dani OțilDani OțilAntreprenor, Trainer Public Speaking, Realizator TV

Andy Szekely, e un om smart care încearcă să aibă grijă și de business-ul tău, dacă îl asculți.

Călin IepureCălin IepureCEO bizz.club

Dincolo de a fi o simplă carte despre afaceri, BUSINESS NEXUS reușește să ofere o perspectivă total neașteptată asupra modului în care ne vedem propriile afaceri. Andy Szekely ne provoacă să ne privim dintr-un unghi diferit, să ne deschidem mintea și să explorăm noi modele de gândire în lumea antreprenoriatului.

Prin urmare, recomand cu căldură BUSINESS NEXUS tuturor antreprenorilor dornici să-și extindă perspectivele și sunt sigur că cele 6 NEXUS-uri pentru libertate, vor reprezintă o cheie esențială pentru atingerea succesului în afaceri.

Mihai MihalceaMihai MihalceaAntreprenor - Expert LinkedIn

Înainte de a citi această carte, aveam două idei care se ciocneau în capul meu și care nu reușeam să le pun cap la cap.
Aveam ideea de a dezvolta afacerea și asta însemna să muncesc mult pentru a ajunge la acel moment, în care afacerea o să devină profitabilă, o să devină un activ.
Pe de altă parte, veneau către mine tot felul de idei că nu trebuie să muncești mult ca să ai bani și rezultate.

Andy Szekely, în această carte fantastică, mi-a clarificat această idee: dacă ești într-o profesie liberală, atunci da, într-adevăr trebuie să muncești pentru a-ți definii măiestria, iar dacă vrei să dezvolți o afacere care să se dezvolte independent de tine, la un moment dat înseamnă că trebuie să înveți să muncești mai puțin, pentru a lua decizii din ce în ce mai bune.

Mulțumesc Andy, pentru acest manual pe care îl voi lua de căpătâi și care va fi unul dintre reperele care mă va ajuta să-mi câștig libertatea antreprenorială!

George PinteaGeorge PinteaFondatorul companiei Karma Construct - Bruxelles

Cartea Business Nexus este extraordinară!

Nu mi-am notat atâtea idei după nici o altă carte de business sau leadership!

Nicole MartinezNicole MartinezHuman Factors Engineer HP - Munich, Germany

Andy, thank you for the amazing presentation. I enjoyed it very much, and I have been reflecting about the learnings.
I found very interesting they way you described how to stak different career skills.

Eusebiu BurcaşEusebiu BurcaşBusiness Consultant

Omul ăsta a lucrat cu el enorm de mult, a investit extraordinar de mult în ceea ce priveşte dezvoltarea lui… mie mi se pare normal să iau experienţă de la cineva care a făcut mii de ore de training în exterior, a adunat ce-i mai bun acolo şi a asamblat într-un proiect care pe mine mă scuteşte în a face zeci de experienţe prin afară şi de a cheltui probabil zeci de mii de euro pe asta.

Neil ThubronNeil ThubronAuthor of the book Yucan, Extreme Athlete and Business Consultant

Andy is an expert at taking the complex and helping make it simple to understand!
He helped me create the 7P's formula, that is the backbone of my book!

Adrian ErimescuAdrian ErimescuFondator Imobiliare.ro

Andy este un om incredibil în primul rând şi un profesionist absolut desăvârşit. Ce face el este de top.

Andrei UrsulescuAndrei UrsulescuCEO Scandia Food

Când ai nevoie de cineva care să fie autentic, sincer și care să nu te menajeze, începi să-l cauți pe Andy.

De ce?

Fiindcă este o enciclopedie vie de cărți de business și psihologie, întotdeauna este un bun sprijin pentru orice antreprenor în căutările proprii, sfaturile sunt sincere și pline de consistență și este un tip plin de carismă.

Andy este necesar oricăror organizații și antreprenori care au nevoie de acel discurs ca să poți merge mai departe, să poți face „pasul” chiar și când lucrurile nu sunt clare sau nu avem toate datele care ne-ar da confort.

Recomand cu încredere pentru orice fel de interacțiune profesională.

Dragoş AnastasiuDragoş AnastasiuOwner / CEO Eurolines Romania

Andy Szekely este un antreprenor în educaţie entuziast şi pasionat care a construit o comunitate de sute de mii de antreprenori şi experţi cu care interacţionează zi de zi.
E o plăcere să interacţionezi cu el. De fiecare dată constructiv şi axat pe a găsi soluţii, aşa cum ne place să fim în antreprenoriat.

Dr. Daniel AndreiDr. Daniel AndreiNational Sales Manager Janssen

I’ve been working with Andy several times and it’s always been a pleasure! His highly taylored and well documented trainings beforehand have been inspiring and matched exactly the needs of my team and myself and helped us grow as professionals.
Thank you, Andy!

Dr. Victor MoldovanDr. Victor MoldovanSenior Medical Representative Janssen

Naturaleţea speaker-ului combinată cu profunzimea conţinutului, a făcut că participarea mea şi a colegilor mei, la cursul susţinut de tine, să fie plăcută şi extrem de constructivă deopotrivă.
Mulţumim Andy!

Felix TătaruFelix TătaruPresedinte GMP Grup

Andy Szekely este, după părerea mea, cel mai bun speaker din țară și cel care creează magie pe orice scenă se află.

John MaxwellJohn MaxwellAutor, Speaker internaţional, Autoritate mondială în Leadership

Am ştiut imediat ce ne-am întâlnit că Andy e un speaker talentat, pentru că mi-a împărtăşit top 3 lucruri pe care le fac bine pe scenă... Şi are perfectă dreptate! A observat acele lucruri pentru că el însuşi e un speaker foarte bun şi le poate recunoaşte!

Andy Szekely was one of the first people on the planet I felt comfortable licensing one of my books to train. Since then, he's become one of the most famous stars in Romania. He's gone on to write 15 of his own books. His mind for accuracy, reality and effectiveness along with goodness as a human makes him a great friend and brilliant trainer.

Brilliant Andy Szekely Romanian persuasion trainer interviews a pandemic bound Kevin Hogan with NEW QUESTIONS, a scientific and cultural backdrop vs. "oh that works in America." Here's video 1 we recorded this summer. He asks GREAT questions no one has ever asked me before.  {play video}

Elena SandruElena SandruManager, B2B Customer Experience at HP

The world is changing. And we must be changing with it.

We have launched back in February the HP Bucharest Leadership Conference series, specially designed for the Romanian people management community at HP. Given recent development, we created a whole new concept - HP Leadership Conference week - totally virtual, everything moved to online. With the help of Andy Szekely, who was our host for the week, we talked in a very engaging manner about Leadership and what it takes to be a great Leader. One is not born, one becomes.

Susanna AiraksinenSusanna AiraksinenInside Sales Specialist | Arrow ECS Finland Oy

Your session on magic words was very interesting – as a matter of fact this was a refresher for me as I attended one of your similar sessions at TSS Champion training last autumn in Bratislava.

Kevin MortKevin MortVP Technical Services | Flagship Solutions Group

The session was helpful in both validating some methods I already use, and provided a lot of ideas on how to improve. I will definitely refer to this material again.

Cristian GăvanCristian GăvanAntreprenor

În urma participării la cursurile ținute de Andy am reușit să cresc cifra de afaceri a firmei mele de la 2 mil. euro la 3,7 mil. euro. Cum? Mi-a crescut încrederea în mine, am învățat să duc relațiile cu echipa mea la un nivel mai înalt și mi-am dat voie să deleg.

Sidonia BarnaSidonia BarnaSenior Department Manager HR and Administration at METRO SYSTEMS ROMANIA

“It was a day full of insights and revelations. Just to name a few: great Mastermind principles, behavior change formula and 5Ms.

Andy, you’ve added a strong brick to our engaged culture – very big thank you!”

Cristian PopescuCristian PopescuManaging Director XPress

Andy Szekely este mai mult decât trainer și autor. Este un om de business care înțelege în detaliu concepte complexe și diferite și poate customiza manuale, prezentări și traininguri indiferent de industrie. A adus valoarea adăugată conferinței noastre iar feedbackul participanților a fost grozav!

Achim LudaescherAchim LudaescherSales Leader Technology Support&Services IBM

By adding your expertise in Story Telling and Objection handling to our Services Sales Education for our Business Partners we significantly increased the practical value of the training and got outstanding feedback from the participants.

Thank you!

Viviane JoynesViviane JoynesManaging Director EQS Group

A very big thank you for giving your 5 Power Words presentation to my team.
We took a lot from it and can see the direct application to what we do.

Cristian OnetiuCristian OnetiuFondator Life Care

Organizaţia noastră este o organizaţie “objective oriented” şi nimic nu este mai mulţumitor pentru mine decât să îi văd pe colegii mei clarificându-se, motivându-se şi acţionând în urma evenimentelor ce îl au pe Andy ca speaker principal. Asta nu e training! Este "mână întinsă" şi "picior în spate" înspre atingerea de obiective. Mulţumesc Andy!

Gabriel SanduGabriel SanduFondator Proton Technologies

Cel mai bun trainer cu care am lucrat.

Clementina AnghelacheClementina AnghelacheFondator Business Edu Evenimente

Andy este un trainer de excepție și un vorbitor public foarte charismatic.

Bogdan PutinicaBogdan PutinicaVicepresedinte Senior Enea

[...] Andy Szekely, unul dintre trainerii Romaniei, cu o profunzime surprinzatoare pentru un trainer. Pentru ca multi sunt traineri doar de complezenta.