Cartea care te inspiră!

* Nu include transportul.

Cuvintele sunt cărămizile cu care construim raționamente. 


O definiție care îmi place în acest sens e următoarea: un cuvânt este un gând condensat. 


Altfel spus, cuvintele sunt uneltele cu care gândim.


Putem folosi practic cuvintele și frazele pentru a ne modifica gândurile. Dacă gândești greșit în legătură cu un anumit subiect (și obții rezultate nesatisfăcătoare), ceea ce ai de făcut este să schimbi ceea ce îți spui în legătură cu acel subiect.

Însă problema este aceea că puțini oameni sunt conștienți de ceea ce își spun în legătură cu un subiect până când nu au ocazia să vorbească cu cineva și să explice ce gândesc.  


Din acest motiv, recomand două instrumente la îndemâna oricui ce pot fi folosite zilnic pentru clarificarea gândirii și pentru a-ți însuși un mod de gândire sănătos și eficient: cititul (mai exact cititul intențional) și scrisul (mai exact jurnalul personal).

Pe această temă, una dintre zicerile mele favorite (care ridică multe sprâncene în sălile de curs) sună astfel: „Citește cărți care te enervează, scrise de oameni pe care îi admiri”. Ce vreau să spun cu asta?


Vreau să spun că cititul cu adevărat eficient e cel care îți provoacă gândirea într-un sens pozitiv (adică te ajută să evoluezi). Eu mai numesc această formă de lectură citit intențional.


În cartea de față am căutat să prezint, în cât mai puține cuvinte posibil, principii și atitudini despre succes și împlinire, despre inteligență și înțelepciune, despre inspirație și motivație.


Este o colecție de gânduri și raționamente condensate menite să te ajute să îți schimbi perspectiva. 

În unele cazuri, ele te pot ajuta să îți schimbi și atitudinea.

1. Cititul intențional

52 de fraze-forță care

schimbă perspectiva

Fiecare frază (eu le mai numesc fraze-forță) este gândită special pentru a transmite un mesaj puternic și util. Într-un format condensat, ai ocazia să absorbi idei puternice care te vor ajuta mult pe drumul către succes, oricare ar fi el.


În cursurile și conferințele mele le-am folosit pe toate de zeci, sute, iar pe unele chiar de mii de ori. De fiecare dată când le-am folosit am primit de la public reacții care m-au convins că unele sunt mai puternice decât altele. 


Am inclus în această carte 52 dintre cele peste 150 de ziceri pe care le-am creat și folosit în sălile de curs timp de 2 decenii.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale scrierii gândurilor pe hârtie este acela că te ajută să te detașezi emoțional. Când scrii, gândurile tale nu mai sunt localizate în minte, ci sunt așternute pe hârtie, iar faptul că poți să citești ce ai scris îți conferă mai mult control asupra lor.


Cartea de față îți oferă posibilitatea să scrii câteva „rânduri de jurnal” la fiecare dintre cele 50 de fraze-forță. În acest fel, ai ocazia să le reinterpretezi și să le faci „ale tale”, ceea ce le va face chiar mai relevante pentru tine.


De fapt, scopul acestei cărți nu este să îți demonstreze niște cuvinte meșteșugite ci să te ajute să îți schimbi perspectiva, iar implicarea ta „cu creionul în mână” ajută mult în acest scop.

2. Jurnalul personal

+ AUDIO BOOK-UL AHA!

”Vrei o miză  ca să faci sau o scuză ca să zaci?”

„Vorbele de duh, zicerile, maximele şi aforismele sunt idei puternice, condensate într-o singură frază sau un paragraf scurt.


Mie îmi place să spun că ele sunt copiii inspiraţiei, pentru că rezultă în momente de AHA pe care fiecare om le are.


Când am creat comunitatea Bootcamp University, în urmă cu 2 decenii, am realizat că membrii ei au nevoie de fraze forţă, care au rolul de mesaje memorabile ce devin încet-încet un vocabular comun de dezvoltare personală şi leadership.


Unele îndeamnă la acţiune, cum este cea de mai sus, altele au menirea să te inspire şi să îţi schimbe perspectiva.


Fiecare este ca o torță care, odată aprinsă, poate împrăştia lumina cunoaşterii, fiind dată de la unii la alţii.


Important este să înțelegi semnificația fiecăreia în parte, pentru a le putea răspândi cu folos.


Aceasta e menirea cărţii de faţă.“

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”AHA!”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

* Nu include transportul.

135 RON

40 RON

+ AUDIO BOOK-UL AHA!

Cine este autorul

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă, cu durată de 4 - 8 zile‘‘, cu peste 1500 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

+

Ce primeşti:

1. Primeşti, prin curier, cartea ”AHA!”

2. Primeşti audiobook-urile în format digital high quality, prin email, pentru a le putea descărca în telefon sau în computer 

* Nu include transportul.

135 RON

40 RON

+ AUDIO BOOK-UL AHA!

Copyright © 2020. All rights reserved.