fbpx

Îmblânzitorul de fluturi

Știi senzațiile acelea pe care le ai atunci când ești în fața unui grup…vrei să vorbești…însă îți simți gâtul uscat…transpiri…vocea nu mai vrea să te asculte…și ”fluturii din stomac” zboară în toate părțile, de parcă ar vrea să iasă?

Și eu!

Încă le mai am, chiar și acum, după 20 de ani de prezentări și discursuri susținute în fața grupurilor de toate mărimile, de la zeci, la sute și chiar mii de persoane.

De fapt, aș fi foarte îngrijorat dacă s-ar întâmpla altfel…

”Fluturii din stomac” pe care îi simți sunt semnul că îți pasă de oamenii cărora le vorbești. Ce faci cu acești fluturi, însă, este foarte important.

 

Primesc atât de des întrebarea ‘’Cum să fac să îmi stăpânesc emoțiile pe scenă?” încât mi-am dat seama că cel mai eficient mod de a răspunde este cu ajutorul unei cărți.

Și m-am folosit de această metaforă, a ”fluturilor din stomac”, pe care am învățat-o de la unul dintre mentorii mei, Robert Dilts, pentru a descrie cele mai eficiente tehnici prin care să ”îi îmblânzești” și să-i înveți… să zboare în formație.

 

Cartea ”Îmblânzitorul de fluturi” conține o serie de povești adevărate, presărate cu multe idei și învățături, despre modul cum poate fi ”învinsă” frica de a vorbi în public.   Tehnicile prezentate în această carte sunt simple și variate. Intenția cu care au fost scrise este ca tu să găsești, ușor, minim trei – patru metode care să ți se potrivească.

În total, ai 25 + 1 metode și povești care te vor ajuta să strălucesti!

 

Citește-le, aplică-le și fii pregătit/ă să îți faci vocea auzită așa cum, poate, nici te-ai gândit vreodată!