fbpx

Metoda Active Reviewing

Timp de citire: 3 minute

Dacă vrei să ajuţi oameni să înveţe din activităţi, exerciţii sau experienţe, această carte este cu siguranţă pentru tine.

Ea umple,  un gol: acela dintre realizarea efectivă a unei activităţi şi însuşirea informaţilor ce decurg din activitatea respectivă.

Procesul de analiză este adeseori anost şi se concentrează asupra aspectelor negative din cadrul unui training.

De ce se întâmplă aşa?

Ei bine, unul dintre motive este acela că tot timpul iau cuvântul aceleaşi persoane, cea ce poate deveni plictisitor şi chiar enervant pentru restul participanţilor din grup. Astfel, procesul de reviewing dobândeşte o aură nefavorabilă şi face ca oameni să nu-şi dorească altceva decât ca această etapă să se încheie cât mai repede, pentru a putea trece la următoarea activitate.

În această lumină, cartea de faţă este o raritate din două motive:

1. Ia în discuţie procesul de reviewing

2. Ia în discuţie procesul de reviewing activ.

Cu alte cuvinte, prin intermediul prezentului volum poţi face în aşa fel încât review-urile în sine să fie cel puţin la fel de antrenante ca şi activităţile pe care le evaluezi.

S-a terminat cu disconfortul! 

Nu mai există review-uri superficiale, doar metode motivante şi practice, menite să-i ajute pe oameni să înveţe din proprile experienţe.

Cum şi se pare acum noua perspectivă?

Ei bine, adevărul este că procesul de reviewing poate reprezenta toate aceste lucruri pe care tocmai le-ai citit, dar, în acelaşi timp, POATE fi vorba de mult mai mult.

Procesul de reviewing este cheia către a învăţa din cea ce se întâmplă în jurul tău.

El îţi oferă ocazia să înveţi din greşeli pentru ca apoi să construieşti pe o fundaţie care nu se va clătina niciodată.

Prin intermediul acestui proces, poţi să explorezi tot felul de enigme, să dobândeşti perspective noi şi să descoperi posibilităţi şi mai noi!

Ah, şi mai există şi procesul de Active Reviewing…

Acesta te ajută REALMENTE să te asiguri că nu ai de a face cu un simplu exerciţiu strict intelectual. Acesta din urmă este mult mai dinamic, deoarece gândirea cu voce tare împreună cu alţi, încorporarea mişcări fizice şi bineînţeles, uzul diferitelor moduri de comunicare ce antrenează mai multe simţuri şi mai multe tipuri de inteligenţă concomitent.

Altfel spus, procesul de active reviewing foloseşte şi dezvoltă o gamă largă de abilităţi de învăţare. Iar, în final, acesta include şi testarea tuturor acelor cunoştinţe deprinse între timp.

Aşadar, cuvântul zilei este dinamic!

Reţine!

Aceasta este cheia către înţelegerea metodelor reale de reviewing, cele cu adevărat utile.

De asemenea, dacă doreşti să afli cum a creat Arhimede toată povestea cu „Evrika!” şi cum te va ajuta ea să devii un trainer mai bun, nu te opri aici!

Citeşte cartea!

Cumpără cartea "Metoda Active Reviewing"