fbpx

Cum să ai prezentări în public GENIALE, care îţi vor creşte STIMA DE SINE?

Gândiţi-vă că oamenii care ştiu să vorbească în public, nu au nici o problemă să câştige dublu decât câştigă toţi colegii lor, care nu vorbesc în public…

Extrem de SIMPLU… Devin experţi foarte buni pe o nişă foarte îngustă din profesie.

Şi asta nu-i foarte greu! Necesită doar timp acordat!

După care, capitalizează sau monetizează această nişă, ca să o poată livra către alţi colegi de breaslă sau către audienţa care are nevoie de aşa ceva.

Şi îşi DUBLEAZĂ venitul! Simplu!

Dar pentru asta au nevoie să se urce pe scenă şi să fie perfect congruenţi. 

Nu să vină şi să spună: „Aş vrea să vă prezint ceva.. am luat premiul Nobel pentru asta… Dar eu nu sunt sigur dacă este util pentru dumneavoastră şi este vorba despre o descoperire care vă schimba viaţa. Viaţa mea a schimbat-o…aaaaa…înainte eram descheiat la nasturi„.

Şi ÎNVĂŢAREA celorlalţi e dependentă de stare, nu numai învăţarea ta.

Este foarte important acest lucru!

O să revin la asta şi îţi voi oferi o metodă prin care să poţi construi un şir de amintiri pozitive despre public speaking, astfel încât să devină mai puţin relevant la câte traininguri ai fost.

Ceea ce devine relevant este câte experienţe de calitate superioară ai avut, fără să fie ele întretăiate de experienţe negative.

Pentru că tu, dacă ţi-ai creat 5, 6, 7 experienţe de public speaking geniale… cum crezi că va fi a opta? 

Sunt şanse foarte mari să fie GENIALĂ!!

De ce?

Îţi creşte nivelul de stimă de sine pe de o parte, iar pe de altă parte ai construit suficientă neuro-cale, ca tu să poţi merge pe acea cale şi să nu mergi pe cealaltă.

Care e cealaltă neuro-cale?

Cealaltă neuro-cale este cea în care, în gândurile tale predomină ce e mai urât:

“- Doamnelor şi domnilor urmează să vorbească Andy Szekely…

– Aoleu, ce o să spun? O să arunce ăştia cu roşii în mine! Vai de capul meu!! O să arunce şi cu ouă stricate? Mi-a spus mie maică-mea şi bunică-mea şi taică-miu că nu o să fiu în stare… aoleu în ce m-am băgat?! Ce prost am fost! Ştiam eu că o să mi se întâmple asta, să vezi ce o să mă bată la sfârşit!! … Bună seara!”

Asta este INCONGRUENŢA!

 

Inspiraţie!
andy szekely

Comentează
* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.