fbpx

Ultima întâlnire cu maestrul?

Nota: am scris acest articol luni, 1 septembrie 2015, pe drum spre Oradea.

Duminică (31 august 2015 – pentru cei care vot citi acest articol în viitor :) ) mă plimbam prin pădurea de la Sibiel și mi-am adus aminte de unul dintre învățătorii spirituali pe care îi urmez de peste 15 ani – Wayne Dyer.

Nu îi mai citisem scrierile și nu îl mai ascultasem de cel puțin 6 luni așa că, fără să mă gândesc prea mult, am pus mâna pe telefon și i-am căutat un program audio.

Din 2-3 click-uri am nimerit podcast-ul lui și am ascultat ultimele două materiale: ”Human Connections” și ”Beauty is truth, truth is Beauty”

În primul vorbește cu smerenie despre felul în care emisiune sa televizată, ”Puterea intenției”, a salvat viața unui om care a vrut să își pună capăt zilelor și deschisese televizorul ca să acopere zgomotul pistolului…

Acel om i-a mărturisit ulterior că cele câteva cuvinte rostite din televizor l-au făcut să se răzgândească… să aleagă viața…

Când îl ascultam pe al doilea, mi s-a terminat bateria la telefon.

Aș mai fi avut vreo 3 minute de ascultat până la final…

Nu-i nimic, mi-am zis!

Îmi încarc telefonul și ascult în continuare…

Nu am mai avut timp, însă, pentru că a trebuit să îmi fac bagajele – era ultima zi la munte, după mai bine de o lună petrecută la Sibiel în bootcamp).

Ieri dimineață (notă: luni, 1 septembrie 2015) mă trezesc, deschid laptopul și aflu că maestrul meu și al altor milioane de oameni a plecat dintre noi și s-a dus printre stele…

Reacția mea naivă: 

Nu se poate!!  A spus în podcastul pe care l-am ascultat ieri că face un turneu prin mai multe orașe din SUA și Canada!!  

A doua mea reacție: 

Ba se poate! Așa e viața! 

Din fericire, emisiunile lui televizate, materialele audio și cărțile vor continua să salveze vieți, să aline suflete, să deschidă inimi, să lumineze minți și să călăuzească pași.

Aceasta este menirea adevăraților dăruitori, puși în slujba semenilor lor! Aceasta este moștenirea lor!

Cu siguranță, pentru mine nu a fost ultima întâlnire cu maestrul, pentru că el continuă să fie printre noi și să ne servească în vreme ce sufletul său călătorește printre stele…

 

Călătorie frumoasă și adevărată, maestre Wayne Dyer!

 

Cu recunoștință,

Andy

Comentează
* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.