fbpx

15 întrebări esenţiale în pregătirea unei prezentări

Un speaker internațional de succes căruia i-am luat un interviu mi-a spus un lucru demn de reținut atunci când facem prezentări:

Nu poți să te pregătești prea mult pentru o prezentare!

Din păcate, poți să te pregătești… prea puțin, iar această realitate este atât de frecventă încât merită să găsim soluții practice pentru situații concrete.

Mă refer în special la situațiile în care urmează să pregăteşti o prezentare într-un timp foarte scurt.

Ei bine… în acest caz merită să ai pregătit un set de întrebări la care să răspunzi rapid chiar înainte să te apuci de pregătirea propriu zisă a prezentării.

Deşi nu pare, aceste întrebări îţi salvează o grămadă de timp pentru că îţi dau claritate pe tot parcursul perioadei dinaintea prezentării.

Îţi prezint în continuare cele 5 categorii de întrebări şi te invit să le foloseşti la viitoarea ta prezentare:

Care sunt aspectele practice, publicul, prezentarea, poziționarea, polarizarea….

Inspiraţie!
andy szekely

P.S: Învață cum să prezinți cu succes idei și produse chiar dacă nu ai vorbit niciodată în public. Intră pe: https://www.speakerelite.ro/

Îți reamintesc că, la programul Speaker Elite, îţi dublezi competenţa de prezentări cu public oricare ar fi grupul în faţa căruia vorbeşti.

Numărul de locuri este limitat în fiecare dintre cele 17 grupe în care desfăşoară cursul, pentru că fiecare participant are nevoie de multiple ocazii în care să facă prezentări.

Urmăreşte VIDEO-ul de prezentare şi toate detaliile programului la acest link: www.speakerelite.ro

Acest program conţine EXACT ce ai nevoie ca să faci prezentări de calitate indiferent de NIVELUL de la care porneşti!

Încă de la început explic de ce este mai bine să înveţi din start ce fac experţii, în loc să te chinui să câştigi experienţă pe cont propriu.

Cele trei module ale programului sunt descrise integral aici: www.speakerelite.ro

În plus, SPEAKER ELITE este conceput pentru prezentările de business, management sau vânzări, nu pentru speakeri profesionişti.

A fi un speaker de elită este competenţa profesională care îţi aduce maximum de vizibilitate şi te poziţionează ideal ca să evoluezi în carieră!

În plus, îţi garantez că este cel mai bun program de practică pe care l-am conceput în cariera mea şi te va ajuta garantat să îţi dublezi competenţa ca speaker!

Sper să te înscrii şi să prinzi un loc!

Te aştept cu drag!

Comentează
* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.