fbpx

„Mă cam doare-n cot dacă suferă sau nu sistemul”

Invitat în calitate de infoprenor la seminarul de comunicare publică desfăşurat la Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, Andy Szekely a stat de vorbă cu noi într-una din pauzele de curs.

Reporter: Poate ar fi interesant să începeţi cu câteva cuvinte despre prezenţa dvs. aici.

Andy Szekely: Am fost invitat la Centrul pentru Democraţie de către unul din membrii staff-ului care m-a văzut la treabă, la un curs de leadership.

Şi pentru că îmi plac provocările şi îmi place să lucrez cu tineri – de fapt lucrez cu orice vârstă – am fost de acord să contribui.

Rep.: Cum s-ar caracteriza această contribuţie?

A.S.: E un program de 5-6 zile în care tinerii învaţă comunicare publică şi discurs public, iar eu am venit să ţin o zi din acest program şi să le ofer propria mea viziune, dar şi pragmatism, despre ce pot să facă concret atunci când comunică cu publicul.

Şi prin comunicare cu publicul înţeleg orice tip de comunicare, nu doar o prezentare politică, sau de vânzări sau motivaţională.

Pentru mine o comunicare publică e ori de câte ori am de vorbit cu mai mult de trei persoane.

Rep.: De ce ar avea nevoie tinerii de astfel de abilităţi de comunicare?

A.S.: Primul motiv este legat de ieşirea din carapace. Cu toţii avem, prin procesul educaţiei, care este extrem de util, şi nişte convingeri care ne limitează.

Comentează
* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.