Video Andy Szekely

Curs video gratuit: Leadership inspirational

✔ Formula de feedback generativ
✔ Cum să faci diferenţa între feedbackul pozitiv şi cel negativ
✔ Cum am descoperit accidental secretul inspiraţiei
✔ Esenţa liderului inspiraţional

DA! VREAU CURSUL VIDEO GRATUIT!

Articole pentru evoluţia ta personală şi profesională

Contribuție (Public Speaking)

Am pentru tine 3 lecţii scurte de… leadership, dar nu orice fel de leadership Primele două vin de la Holywood: 1. Michael Bay a sfeclit-o rău de tot, când a trebuit să ţină o prezentare la lansarea noului...

Contribuție (Public Speaking)

Astăzi vreau să îți propun 3 lecţii de comunicare şi leadership din 3 domenii aparent foarte diferite: business, educație și bucătărie… Să începem cu un mic test: Ce au în comun următoarele 3 personaje:...

The Bootcast
Era o vorbă de la Zig Ziglar: Motivația e ca dușul..nu durează, de aceea e recomandată zilnic. Îți prezint în acest episod o metodă prin care să rămâi tot timpul motivat…
The Bootcast
Care este părerea ta? Timpul înseamnă bani?
The Bootcast
In acest episod îți prezint acronimul C.A.S.H și ce legătura are el cu motivația ta.
The Bootcast
Copii aud în nenumărate rânduri: „Mergi și vezi ce îți place!” „Descoperă-ți vocația!” Dar asta nu este de ajuns… De ce? Explic în acest video.
 

Alege aria pe care o dezvolţi:

Andy Szekely

Andy Szekely este antreprenor în educatie, autor și speaker profesionist și inovează din 1995 în piaţa de training şi coaching din România.

A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada. El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Ex: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.)

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.).

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, dezvoltând încă din 1995 Comunitatea AS, care numără peste 400.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 54 de Traineri şi 40 facilitatori.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (20 cărți și peste 400 de ore de material audio-video).

Cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp.

 • Cristian OnetiuCristian OnetiuFondator Life Care

  Organizaţia noastră este o organizaţie “objective oriented” şi nimic nu este mai mulţumitor pentru mine decât să îi văd pe colegii mei clarificându-se, motivându-se şi acţionând în urma evenimentelor ce îl au pe Andy ca speaker principal. Asta nu e training! Este "mână întinsă" şi "picior în spate" înspre atingerea de obiective. Mulţumesc Andy!

 • Viviane JoynesViviane JoynesManaging Director EQS Group

  A very big thank you for giving your 5 Power Words presentation to my team.
  We took a lot from it and can see the direct application to what we do.

 • Bogdan PutinicaBogdan PutinicaVicepresedinte Senior Enea

  [...] Andy Szekely, unul dintre trainerii Romaniei, cu o profunzime surprinzatoare pentru un trainer. Pentru ca multi sunt traineri doar de complezenta.

 • Neil ThubronNeil ThubronAuthor of the book Yucan, Extreme Athlete and Business Consultant

  Andy is an expert at taking the complex and helping make it simple to understand!
  He helped me create the 7P's formula, that is the backbone of my book!

 • Andy Szekely was one of the first people on the planet I felt comfortable licensing one of my books to train. Since then, he's become one of the most famous stars in Romania. He's gone on to write 15 of his own books. His mind for accuracy, reality and effectiveness along with goodness as a human makes him a great friend and brilliant trainer.

  Brilliant Andy Szekely Romanian persuasion trainer interviews a pandemic bound Kevin Hogan with NEW QUESTIONS, a scientific and cultural backdrop vs. "oh that works in America." Here's video 1 we recorded this summer. He asks GREAT questions no one has ever asked me before.  {play video}

 • Elena SandruElena SandruManager, B2B Customer Experience at HP

  The world is changing. And we must be changing with it.

  We have launched back in February the HP Bucharest Leadership Conference series, specially designed for the Romanian people management community at HP. Given recent development, we created a whole new concept - HP Leadership Conference week - totally virtual, everything moved to online. With the help of Andy Szekely, who was our host for the week, we talked in a very engaging manner about Leadership and what it takes to be a great Leader. One is not born, one becomes.

 • Eusebiu BurcaşEusebiu BurcaşBusiness Consultant

  Omul ăsta a lucrat cu el enorm de mult, a investit extraordinar de mult în ceea ce priveşte dezvoltarea lui… mie mi se pare normal să iau experienţă de la cineva care a făcut mii de ore de training în exterior, a adunat ce-i mai bun acolo şi a asamblat într-un proiect care pe mine mă scuteşte în a face zeci de experienţe prin afară şi de a cheltui probabil zeci de mii de euro pe asta.

 • Kevin MortKevin MortVP Technical Services | Flagship Solutions Group

  The session was helpful in both validating some methods I already use, and provided a lot of ideas on how to improve. I will definitely refer to this material again.

 • Dragoş AnastasiuDragoş AnastasiuOwner / CEO Eurolines Romania

  Andy Szekely este un antreprenor în educaţie entuziast şi pasionat care a construit o comunitate de sute de mii de antreprenori şi experţi cu care interacţionează zi de zi.
  E o plăcere să interacţionezi cu el. De fiecare dată constructiv şi axat pe a găsi soluţii, aşa cum ne place să fim în antreprenoriat.

 • Cristian GăvanCristian GăvanAntreprenor

  În urma participării la cursurile ținute de Andy am reușit să cresc cifra de afaceri a firmei mele de la 2 mil. euro la 3,7 mil. euro. Cum? Mi-a crescut încrederea în mine, am învățat să duc relațiile cu echipa mea la un nivel mai înalt și mi-am dat voie să deleg.

 • Clementina AnghelacheClementina AnghelacheFondator Business Edu Evenimente

  Andy este un trainer de excepție și un vorbitor public foarte charismatic.

 • John MaxwellJohn MaxwellAutor, Speaker internaţional, Autoritate mondială în Leadership

  Am ştiut imediat ce ne-am întâlnit că Andy e un speaker talentat, pentru că mi-a împărtăşit top 3 lucruri pe care le fac bine pe scenă... Şi are perfectă dreptate! A observat acele lucruri pentru că el însuşi e un speaker foarte bun şi le poate recunoaşte!

 • Dr. Daniel AndreiDr. Daniel AndreiNational Sales Manager Janssen

  I’ve been working with Andy several times and it’s always been a pleasure! His highly taylored and well documented trainings beforehand have been inspiring and matched exactly the needs of my team and myself and helped us grow as professionals.
  Thank you, Andy!

 • Andrei UrsulescuAndrei UrsulescuCEO Scandia Food

  Andy este necesar oricăror organizaţii şi antreprenori. Mai ales celor care au nevoie de acel discurs care te ajută să faci „pasul” chiar şi când lucrurile nu sunt clare. Recomand cu încredere pentru orice fel de interacţiune profesională.

 • Adrian ErimescuAdrian ErimescuFondator Imobiliare.ro

  Andy este un om incredibil în primul rând şi un profesionist absolut desăvârşit. Ce face el este de top.

 • Sidonia BarnaSidonia BarnaSenior Department Manager HR and Administration at METRO SYSTEMS ROMANIA

  “It was a day full of insights and revelations. Just to name a few: great Mastermind principles, behavior change formula and 5Ms.

  Andy, you’ve added a strong brick to our engaged culture – very big thank you!”

 • Achim LudaescherAchim LudaescherSales Leader Technology Support&Services IBM

  By adding your expertise in Story Telling and Objection handling to our Services Sales Education for our Business Partners we significantly increased the practical value of the training and got outstanding feedback from the participants.

  Thank you!

 • Gabriel SanduGabriel SanduFondator Proton Technologies

  Cel mai bun trainer cu care am lucrat.

 • Susanna AiraksinenSusanna AiraksinenInside Sales Specialist | Arrow ECS Finland Oy

  Your session on magic words was very interesting – as a matter of fact this was a refresher for me as I attended one of your similar sessions at TSS Champion training last autumn in Bratislava.

 • Felix TătaruFelix TătaruPresedinte GMP Grup

  Andy Szekely este, după părerea mea, cel mai bun speaker din țară și cel care creează magie pe orice scenă se află.

 • Cristian PopescuCristian PopescuManaging Director XPress

  Andy Szekely este mai mult decât trainer și autor. Este un om de business care înțelege în detaliu concepte complexe și diferite și poate customiza manuale, prezentări și traininguri indiferent de industrie.

  A adus valoarea adăugată conferinței noastre iar feedbackul participanților a fost grozav!

Cartile scrise şi publicate de Andy Szekely

Cartea Decizii Radicale

Decizii radicale pentru oameni deştepţi: Cartea deciziilor este un instrument de lucru cu convingerile personale. Unele...

Știi senzațiile acelea pe care le ai atunci când ești în fața unui grup…vrei să vorbești…însă îți...

Cartea ”Formula Măiestriei” a fost scrisă să îți vorbească despre excelență, artă, performanță și măiestrie...

Cartea transmite 3 idei foarte simple și concrete: 1. Sistemul educațional este anchilozat și asta are un efect negativ...

Un speaker bun transmite putere ( POWER ) și este relevant ( to the POINT ) chiar și fără POWER-POINT. Dacă ai nevoie...

Unul din motivele principale pentru care oamenii nu realizează ceea ce şi-au propus este pentru că nu încă ştiu clar...

Adevărul este societatea ne direcționează spre a fi brocoli. Dar nu e musai să se întâmple asta, pentru că putem să...

”Vrei o miză  ca să faci sau o scuză ca să zaci?” „Vorbele de duh, zicerile, maximele şi aforismele sunt...

Dacă vrei să ajuţi oameni să înveţe din activităţi, exerciţii sau experienţe, această carte este cu siguranţă...

Un prieten de-al meu, specialist în vânzări, mi-a spus o povestioară care i-a adus mult succes de-a lungul carierei....

Uneori, atunci când spunem povești, acesta este un mod blând prin care îi încurajăm pe ceilalți să gândească și...